کلاس کارشناسی ارشد قارچ شناسی

رشته قارچ شناسی پزشکی

شامل دروس

قارچ شناسی (ضریب ۵)

ایمونو لوژی (ضریب ۲)

باکتری شناسی (ضریب ۱)

انگل شناسی (ضریب ۱)

زیست شناسی (ضریب ۱)

زبان انگلیسی(ضریب ۳)

اساتید رشته قارچ شناسی پزشکی:

دکتر بابک بلبلی، دکتر جواد محمد نژاد، دکتررضا مهاجرنیا

دکتر بابک بلبلی:

شاگرد اول دوره دکتری علوم آزمایشگاهی دانشگاه ایران با تجربه بیش از ۲۵ سال تدریس کنکور،

همه جزوات ایشان هر سال آپ دیت می شود،

و تستهای جدید سال های کنکور و تستهای تالیفی جدید را دارند.

هر سال تعداد زیادی از علاقه مندان رشته قارچ شناسی پزشکی با جزوات و کلاس های مجازی ایشان رتبه اول می شوند و در بهترین دانشگاه های کشور مشغول به تحصیل می شوند.

استاد درس زبان انگلیسی :

دکتر مهاجرنیا ، دکترای زبان انگلیسی

که نویسنده پکیج کامل زبان کارشناسی ارشد هستند، شامل فلش کارت و هند بوک و کتاب جامع که جدیدترین تستهای کارشناسی ارشد را دارد .و هرسال اپدیت می شود.

استاد درس سلولی و مولکولی:

دکتر جواد محمد نژاد ، فلوشیب علوم آزمایشگاهی و هیئت علمی دانشگاه تهران،

دارنده پنجاه عنوان کتاب دروس وزارت بهداشت.وبا سابقه بیش از ده سال سابقه تدریس دردرس سلولی ومولکولی و بیوشیمی موسسه فراز

نکته و تست قارچ با دکتر بابک بلبلی

مشخصات قارچ ها:

۱- قارچ ها ارگانیزم های یوکاریوت هستند بنابراین دارای هسته ، ریبوزوم ۸۰s ، میتوکندری و شبکه آندوپلاسمیک هستند. معمولا قارچها فاقد دستگاه گلژی مشخص ( Dictyo some) می باشند.

 ۲- قارچها هتروتروف، فاقد کلروفیل غیرمتحرک، و تقریبا همگی هوازیند. ۳- غشاء سلولی قارچ ها دارای دولایه فسفولیپیدی است که در لابه لای آن پروتئین و نوعی استرول به نام ارگواسترول وجود دارد.

قارچ شناسی

مورفولوژی قارچ ها: از لحاظ مورفولوژی قارچها به سه گروه تقسیم می شوند:

۱- قارچهای رشته ای یا کپکی: این قارچ ها پر سلولی هستند و از رشته هایی به نام هایفا ( hypha) تشکیل شده اند: مجموعه هایفا را هایفی ( hyphae) می نامند و از مجموعه هایفی ، میسلیوم تشکیل می گردد. رشته های قارچی ممکن است دارای تیغه میانی ( septum) باشند یا نباشند، به قارچهای کپکی که هایفی آنها بدون تیغه میانی باشد، قارچهای کوئنوسیتیک گویند. هایفی ممکن است به ساختمان اسپورزایی ختم نشود که در این صورت آن را میسلیوم رویشی می نامند و یا ممکن است به ساختمان اسپورزایی ختم شود که در این صورت آنرا میسلیوم زایشی می نامند. قارچهای رشته ای در محیط مایع شبیه چرم یا پوست هستند و در محیط جامد شبیه پودر یا پنبه هستند لذا اصطلاحا به آنها قارچهای کپکی ( Mold) می گویند.

 ۲- قارچهای مخمری ( yeast) ( Levure) : این قارچها تک سلولی هستند و به شکل گرد یا بیضی دیده می شوند و ممکن است با اتصال به هم میسلیوم کاذب تولید کنند. قارچهای مخمری در محیط مایع در سطح تشکیل پرده داده یا در ته لوله رسوب می کنند و در محیط جامد خامه ای شکل و مرطوب (mucoid) بوده و شبیه کلنی باکتری‌ها هستند.

 ۳- قارچهای دو شکلی ( Dimorphic): این قارچها در طبیعت و دمای °۲۵ به شکل رشته ای و در دمای °۳۷ در بدن میزبان به شکل مخمری دیده می شوند و عبارتند از : اسپروتریکس شنکئه ای- هیستوپلاسما کپسولاتوم – بلاستومایسس درماتایتیدیس – کوکسیدیوئیدس ایمیتیس – پاراکوکسیدیوئیدس براز یلینسیس – پنی سیلیوم مارنفئی

همچنین ببینید

کلاس کنکور دکترای قارچ شناسی

اساتید رشته قارچ شناسی دکتر بابک بلبلی و استادبرادران هستند. تدریس تک یاخته شناسی و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *